Expertise

01

Beginnende geletterdheid

 

Beginnende geletterdheid is een belangrijk proces waarbij kinderen en nieuwe Nederlanders vaardigheden ontwikkelen op het gebied van lezen en schrijven. Bij Stichting EduCare bieden we programma's en activiteiten aan om beginnende geletterdheid te bevorderen en te ondersteunen bij zowel kinderen als nieuwe Nederlanders. Wij streven ernaar om iedereen te helpen bij het ontwikkelen van deze belangrijke vaardigheden.

04

Persoonlijke begeleiding

 

Bij Stichting EduCare bieden we persoonlijke begeleiding aan individuen die extra ondersteuning nodig hebben bij hun ontwikkeling. Onze ervaren en professionele coaches bieden persoonlijke aandacht, begeleiding en ondersteuning op maat om individuen te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Wij geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding en streven ernaar om iedereen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben.

07

Bijles

 

Bij Stichting EduCare bieden wij bijles op maat aan door middel van de 1 op 1 of 1 op 3 methode. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de behoeften van de leerling en boeken wij goede resultaten. Onze ervaren professionals zorgen voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning, zodat de leerling optimaal kan presteren.

02

Onderwijs ondersteuning op scholen


Onderwijs ondersteuning op scholen kan bestaan uit extra begeleiding voor individuele leerlingen, ondersteuning bij klassenmanagement en -organisatie, en professionele ontwikkeling voor docenten en andere onderwijsprofessionals. Bij Stichting EduCare bieden we op maat gemaakte onderwijs ondersteuning aan, gericht op het behalen van de beste resultaten voor zowel leerlingen als docenten. Onze ervaren professionals kunnen scholen helpen om hun onderwijsprogramma's te verbeteren en hun leerlingen optimaal te laten presteren.

05

Plus lessen

 

Bij Stichting EduCare bieden we Pluslessen aan voor leerlingen die extra uitdaging en verdieping zoeken. Onze professionele docenten bieden uitdagende lessen op maat die aansluiten bij de interesse en capaciteiten van de leerlingen. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van talenten en streven ernaar om elke leerling de kans te geven om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau.

08

Coaching

 

Coaching binnen het onderwijs kan docenten en leerlingen helpen bij het behalen van persoonlijke doelen en het vergroten van hun zelfvertrouwen en motivatie. Door middel van coaching kunnen leerlingen beter leren omgaan met uitdagingen en tegenslagen en kunnen docenten beter worden ondersteund bij hun professionele ontwikkeling. Bij Stichting EduCare bieden we verschillende vormen van coaching aan, zowel voor leerlingen als voor docenten en andere onderwijsprofessionals.

03

Drop outs

 

Bij Stichting EduCare bieden we hulp en begeleiding aan jongeren die dreigen uit te vallen of zijn uitgevallen binnen het onderwijs. Onze professionele coaches helpen hen bij het vinden van hun talenten, het ontwikkelen van vaardigheden en het creëren van perspectief voor de toekomst. Wij geloven in ieders potentieel en willen bijdragen aan het voorkomen van drop-outs.

06

Maatwerk en eigenaarschap

 

Bij Stichting EduCare staan maatwerk en eigenaarschap van leerlingen centraal. Wij bieden persoonlijke begeleiding en coaching aan om elke leerling te ondersteunen bij het behalen van zijn of haar persoonlijke doelen. Door de leerling te betrekken bij zijn of haar eigen leerproces, stimuleren wij eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor het eigen leren en ontwikkeling.

09

Leer- en sportactiviteiten

 

Bij Stichting EduCare organiseren we leer- en sportactiviteiten waarin we leren combineren met sport. Tijdens de schoolvakanties bieden we leuke activiteiten aan die gericht zijn op leerdoelen en sport. Zo stimuleren we niet alleen het leren, maar ook de beweging en ontspanning van kinderen en jongeren.